Видео: Гоца Тржан не можела ни да предвиди што нејзината ќерка ќе направи пред камера

Loading...

Додека Гоца Тржан имала интервју, се појавила нејзината ќерка и направи нешто што на пејачката воопшто не и се допадна.
Гоца пееше песни од секако вид, но кога нејзината ќерка е во прашање, пејачката строго и забранува да слуша одредени мелодии.
Па така Лена пред камера почна да пее една песна, што не и се допадна на Гоца, па таа и рече на својата ќерка „Немој да ме брукаш!“.
Погледнете го видеото!Додека Гоца Тржан имала интервју, се појавила нејзината ќерка и направи нешто што на пејачката воопшто не и се допадна

loading...