Видео: Голема несреќа во Сочи-Боб санка удри во еден работник

Loading...

Несреќа се случи во Сочи…Во пресрет на тренингот на стазата се спуштил пробниот боб кој непосредно пред целта удри во работникот. На несреќниот работник му беа искршени двете нозе, а веднаш по несреќата со хеликоптер беше префрлен во болница.
Од таму засега не соопштија дополнителни информации, меѓутоа руските медиуми пишуваат дека работникот бил опериран, а покрај скршеници на двете нозе, постои сомнеж дека има потрес на мозокот.

 
Инаку, не е познато што правел работникот на патеката во тој момент бидејќи сигнал за предупредување за почеток на тренингот добиле сите. Поради тоа Меѓународниот олимписки одбор одлучи да покрене истрага.
 
Во пресрет на тренингот на стазата се спуштил пробниот боб кој непосредно пред целта удри во работникот. На несреќниот работник му беа искршени две

loading...
Loading...