Видео: Господине полицаец, тргнете ги рацете од мојот полов орган!

Loading...

Видеото кое поледните неколку дена се прошири низ социјалните мрежи стана вистински хит токму поради спектакуларниот говор на човекот кого го апсат.Видеото кое поледните неколку дена се прошири низ социјалните мрежи, најверојатно настанало пред околу дваесет години и многу претпоставуваат дека е снимено во Австралија. Стана популарно откако на својот профил го објави комичарот Иан Хекокс.
Меѓутоа, деталите се помалку важни затоа што содржината на видеото е таа која ги освои луѓето ширум светот.
Имено, на снимката може да се види апсење на маж кој влегувајќи во полициското возило одржи навистина театрален говор кој ќе ве насмее до солзи.
-За што сум оптужен? За ручек? За сочен кинески ручек? Ох, да гледам дека добро се снаоѓате со џудо. Во ред. А вие господине, дали го чекате мојот мек пенис? Тргнете ги рацете од мојот пенис!- ова е само дел од говорот кој едноставно мора да го погледнете.Видеото кое поледните неколку дена се прошири низ социјалните мрежи, најверојатно настанало пред околу дваесет години и многу претпоставуваат дека

loading...
Loading...