Видео: Готвачот ја зема краставицата во раце – Тоа што следи ќе ве направи попаметни!

Loading...

Овој јапонски кувар не ја сече краставицата едноставно, и на секој обичен начин како што тоа го прават другите луѓе.Тој овој долг и зелен зеленчук го претвара во уметност користејќи го својот голем нож како сликарски алат.
Ова видео е поставено уште во 2013 один на Јутјуб но дури сега ја стекна својата популарност и стана вирално.
Погледнете што ли само овој мајстор прави со краставицата!

Тој овој долг и зелен зеленчук го претвара во уметност користејќи го својот голем нож како сликарски алат.
Ова видео е поставено уште во 20

loading...
Loading...