Видео: Хит на интернет: Судијата зборува на телефон за време на фудбалски меч!

Loading...

Не можеше да го одбие повикот, го извади телефонот и се јави.На бугарскиот судија Ѓорѓи Табаков очигледно не му беше интересен натпреварот помеѓу Черноморец и Черна, па со оглед на тоа дека е помошен судија си дозволи да ја крене слушалката и да разговара на телефонот за време на натпреварот.

Фотографијата од овој меч стана вистински хит на социјалните мрежи откако во еден момент му заѕвони телефонот на судијата и без размислување ја стави раката во џебот и одговори на повикот, иако натпреварот беше во тек.
Повеќе на спор365На бугарскиот судија Ѓорѓи Табаков очигледно не му беше интересен натпреварот помеѓу Черноморец и Черна, па со оглед на тоа дека е помошен судија с

loading...
Loading...