Видео хит: Снимка од свадба која го воодушеви светот!

Loading...

Кога ангажирале креативен тим од Токио да фотографира на нивната свадба, Ели и Кванг не ни сонувале дека видеото од нивната венчавка ќе има милиони посети на социјалните мрежи.Кога ангажирале креативен тим од Токио да фотографира на нивната свадба, Ели и Кванг не ни сонувале дека видеото од нивната венчавка ќе има милиони посети на социјалните мрежи.
Гледањето на фотографии и видеа од туѓи венчавки за поголем број ан луѓе претставува најдосадната работа на светот. Дека тоа не мора да биде така, докажа младиот брачен пар Ели и Кванг, со мала помош на креативен тим.
Погледнете како сите „сватови“  испаднале супер весели и забавни на ова видео.
На ЛИНКОТ може да го погледнете видеото.Кога ангажирале креативен тим од Токио да фотографира на нивната свадба, Ели и Кванг не ни сонувале дека видеото од ни

loading...
Loading...