Видео: Хорор во Градски парк – дечко и девојка нападнати со моторна пила

Ако сте мислеле дека на улиците во Скопје не може да ве уловат на скриена камера, тогаш се лажете.Млада група на ентузијасти го подготвија првото вакво видео направено во Македонија. Во него ќе се соочите со многу несекојдневни ситуаци и ќе ги уловите вистинските реакции на луѓето кои што ќе се најдат во многу непријатни ситуации.
– Ова видео е снимано на различни локации во Скопје и содржи екстремни и невообичаени ситуации кои за прв пат во Р.Македонија се направени. За ова видео нам ни беа потребни 7-8 дена со секојдневно снимање низ улиците на Скопје. Повеќето луѓе беа добро расположени и прифатија да биде видеото објавено на Јутјуб и вооедно не повикаа полиција – велат храбрите творци кои работеле со случајни минувачи.
Погледнете го видето:
Млада група на ентузијасти го подготвија првото вакво видео направено во Македонија. Во него ќе се соочите со многу несекојдневни ситуаци и ќе ги у

Пронајдете не на следниве мрежи: