Видео: Хуман човек му дава добитно ливче на бездомник

Loading...

Еден хуман човек му дава добитен тикет на бездомник. Ќе ве расплаче реакцијата на бездомникот. Откако бездомникот ја дознава сумата која треба да ја подигне, во неверување го прашува хуманиот човек дали се шегува.
Тој сака да ја подели добивката со неговиот пријател, но откако хуманиот човек одбива тој се расплакува и му вели:
„Јас веќе долго, долго време сум бездомник и немав ниеден пријател.“
Погледнете го ова инспиративно видео на следната страна. 

 
Откако бездомникот ја дознава сумата која треба да ја подигне, во неверување го прашува хуманиот човек дали се шегува.
Тој сака да ја подел

loading...
Loading...