Видео: И Анета покажа што има под фустанчето

Loading...

Погледнете како Анета и Венди му се пуштаат на Големиот брат во исповедалната.
Тие коментираа за тоа кој е најсексипилен маж во куќата, и дека токму баш Големиот брат е најсексипилен. Дали нашата Анета ја возбудува гласот на Големиот Брат, така  што покажувајќи како би му скокнале сите жени, ги рашири нозете при што и ѕирнаа гаќичките.Погледнете како Анета и Венди му се пуштаат на Големиот брат во исповедалната.
Ти

loading...
Loading...