ВИДЕО: И ДЕЦАТА имаат своја КОРЕОГРАФИЈА!

Најмалите во секој поглед знаат да бидат интересни и да го задржат нашето внимание. Особено кога станува збор за играње на нивната омилена песна. Мислите дека само вие знаете да играте на песната што е моментален хит? Седнeте, време e и децата да ви покажат што знаат со својата кореографија. Погледнете!Мислите дека само вие знаете да играте на песната што е моментален хит? Седнeте, време e и децата да ви покажат што знаат со својата кореографија.

Пронајдете не на следниве мрежи: