Видео: Ѝ рекоа да изрецитира песничка – Нејзиниот одговор ќе ве насмее и воодушеви

Нејзиниот одговор ќе ве насмее и воодушеви Одговорот на ова девојче кога ја прашаа да изрецитира било каква песничка ќе ве насмее. 
Има една изрека: „Снајди се па живеј“. 
Ова мало девојче одлично се снајде!
 Одговорот на ова девојче кога ја прашаа да изрецитира било каква песничка ќе ве насмее. 
Има една изрека: „Снајди се па жи

Пронајдете не на следниве мрежи: