Видео: И Србите имаат „Гулабица“

Loading...

И Србија има свој претставник кој може сериозно да и конкурира на нашата „пејачка“ Гулабица. Се вика Симонида и пее песна со наслов „Хопа-Цупа“.И Србија има свој претставник кој може сериозно да и конкурира на нашата „пејачка“ Гулабица. Се вика Симонида и пее песна со наслов „Хопа-Цупа“.
Залудно ќе коментираме понатаму, погледнете го видеото и самите ќе го добиете вашиот впечаток.
Погледнете го видеото на ТЗМ.МКИ Србија има свој претставник кој може сериозно да и конкурира на нашата „пејачка“ Гулабица. Се вика Симон

loading...
Loading...