Видео: И вулкан и торнадо!Погледнете ја моќта на природата!

Loading...

Кога вулканот Маунт Синабунг изби во Северна Суматра во Индонезија во саботата набрзина се пробиле низ планините создавајќи црвени жешки маслаги низ неговите страни.Неверојатно, во воздухот над кратерите кои греат и растат многу брзо, се формирала група на мали „торнада“, кои изгледале како да го извртат својот пат низ планината.
Погледнете што се случило на видеото кое го снимил Др. Ричард Рокое од Фотоволчаница, кој завидувачки надреален.

Неверојатно, во воздухот над кратерите кои греат и растат многу брзо, се формирала група на мали „торнада“, кои изгледале како да го из

loading...
Loading...