Видео: Ибрахимовиќ со стап ги тера соиграчите да прават стомачни!

Loading...

Фудбалер Лукас од ПСЖ објави видео на социјалните мрежи на кое е прикажано кој е „газда“ во клубот. Напаѓачот на Париз Сен Жермен Швеѓанецот Златан Ибрахимовиќ со стап ги принудува соиграчите да тренираат.
Фудбалер Лукас од ПСЖ објави видео на социјалните мрежи на кое е прикажано кој е „газда“ во клубот.

Ибрахимовиќ со стап го мотивира Лукас за што подобро да ги направи стомачните. 
Погледнете во видеото: 
Напаѓачот на Париз Сен Жермен Швеѓанецот Златан Ибрахимовиќ со стап ги принудува соиграчите да тренираат.
Фудбалер Лукас од ПСЖ објави виде

loading...
Loading...