Игор Џамбазов: Ако умрам…

Loading...

Ако умрам…За денешната доза разонода се одлучивме за една блуз верзија на познатата „Ако умрам“ од Јонче Христовски. Маестрото Игор Џамбазов ја изведе неверојатно добро!
Извор: think.mkЗа денешната доза разонода се одлучивме за една блуз верзија на познатата „Ако умрам“ од Јонче Христовски. Маестрото Игор Џамбазов

loading...
Loading...