Видео: Игор Џамбазов и неговите вицови

Loading...

Сте го слушнале ли Џамбазов како кажува вицови? Игор Џамбазов како еден од нашите најголеми легенди, покрај пишувањето книги, водењето емисии и пеењето, тој има талент и за кажување вицови. 
Подгответе си гоо стомакот бидејќи од неговите вицови и смеењето дефинитивно ќе ве здоболе. 

 
Уживајте!
Игор Џамбазов како еден од нашите најголеми легенди, покрај пишувањето книги, водењето емисии и пеењето, тој има талент и за кажување вицови. 

loading...
Loading...