Видео: Игор и Коки едвај се воздржаа да не заплачат додека пееја за Дуле!

Loading...

Големо шоу се случуваше вчера вечер во Спортската сала Борис Трајковски.Во текот на концертот Игор му одаде почит на неговиот прерано починат пријател Дуле.
Притоа, заедно со Коки, Игор пееше во чест на Дуле.
Во текот на настапот Игор и Коки едвај се воздржуваа да не заплачат.
Погледнете го видеото.

 
Во текот на концертот Игор му одаде почит на неговиот прерано починат пријател Дуле.
Притоа, заедно со Коки, Игор пееше во чест на Дуле.

loading...
Loading...