Видео: Им вети пари ако мешаат со задникот само за него, а потоа најлошо ги понижи!

На снимката се наоѓа момче кое им приоѓа на девојки на плажа и им нуди пари доколку тие мешаат со задникот само за него. Дека парите го менуваат мислењето на луѓето можеме многу често да слушнеме. Но тоа е всушност една голема вистина, а кога ќе го погледнете видеото и вие ќе сфатите.
На снимката се наоѓа момче кое им приоѓа на девојки на плажа и им нуди пари доколку тие мешаат со задникот само за него.
Таа девојка која ќе се согласи е понижена на најлош начин.
Погледнете го видеото.Дека парите го менуваат мислењето на луѓето можеме многу често да слушнеме. Но тоа е всушност

Пронајдете не на следниве мрежи: