Видео: Инцидент во Крагуевац – Дрифтер излета од возачката патека!

Loading...

Еден немил настан ја обележа Кружната трка одржана во Крагуевац – Србија.Вакво нешто не сте ведиле се уште. Кружната трка во Крагуевац ја одбележа еден немил настан.
На видеото може да се види како еден од автомобилите, буквално леташе и се превртуваше на патеката. За сета среќа публиката не настрада.
Погледнете го видеото:

Вакво нешто не сте ведиле се уште. Кружната трка во Крагуевац ја одбележа еден немил настан.
На видеото може да се види како еден од автомо

loading...
Loading...