Видео: Исече полно шише Кока-Кола: Кога ќе видите што доби, веднаш ќе го направите истото!

Loading...

Сите сме виделе Кока – Кола гумени бомбони, а можете сами да ги направите многу лесно.Кога ќе видите што направи од Кока – Колата, ќе се воодушевите. Уште кога ќе видите колку е лесно ќе морате и вие да пробате.
Сите сме виделе Кока – Кола гумени бомбони, а можете сами да ги направите многу лесно.
Погледнете како цело шише Кока – Кола да претворите во една голема гумена бомбона.
 Кога ќе видите што направи од Кока – Колата, ќе се воодушевите. Уште кога ќе видите колку е лесно ќе морате и вие да пробате.
Сите см

loading...
Loading...