Видео: Искрената љубов меѓу куче и бебе!

Крајно симпатичната ситуација ја забележаа родителите на бебето и објавија видео на Јутјуб. Постојат многу примери за неописливата љубов која кучињата ја искажуваат кон луѓето, а следното видео на кое се гледа наклоноста на малото куче кон бебето во колевка, уште еднаш покажа дека овие животни претставуваат пријатели за цел живот.  
 Видеото можете да го погледнете на следната страница.

Постојат многу примери за неописливата љубов која кучињата ја искажуваат кон луѓето, а следното видео на кое се гледа наклоноста на малото куче кон

Пронајдете не на следниве мрежи: