Видео: Изгледа како ОБИЧНА ЗГРАДА, но потоа се случува нешто НЕВИДЕНО досега

Оваа зграда во Австрија може изгледа како и сите останати згради со стаклена фасада, но изгледот лаже. Kiefer Technic Showroom во Bad Gleichenberg се разликува од сите останати згради.
Оваа зграда во Австрија може изгледа како и сите останати згради со стаклена фасада, но изгледот лаже. Таа може да се трансформира и претвори во разни облици во зависност од временските прилики и добата на денот.
Не верувате?
Погледнете во видеото:

Погледнете каде ѓивее овој човек: На прв поглед изгледа како обична дупка, но погледнете што навистина се крие внатре. Повеќе ТУКАKiefer Technic Showroom во Bad Gleichenberg се разликува од сите останати згради.
Оваа зграда во Австрија може изгледа како и сите останати

Пронајдете не на следниве мрежи: