Видео: Изјави од сведоците на терористичкиот напад

Loading...

Можете да погледнете изјави од сведоци на ужасниот терористички напад кои се случи во центарот на Бостон.
Ужасните и потресувачки фотографиите од терористичкиот напад може да ги погледнете на следниот ЛИНК.
 Можете да погледнете изјави од сведоци на ужасниот терористички напад кои се случи во центарот на Бостон.

loading...