Видео: Изумот на еден креативен Македонец – мешалка за ајвар!

На еден македонски иселеник изгледа му здосадило да меша со часови па човекот си смислил машина која наместо него меша во казанот додека тој си седи до него релаксиран.Секако дека правењето зимница е тешко и напорно, а за некои и досадно . Најмногу мака треба за мешањето – треба да се меша со часови инаку загоре ајварот.
На еден македонски иселеник изгледа му здосадило да меша со часови па човекот си смислил машина која наместо него меша во казанот додека тој си седи до него релаксиран.
Па еве идеја пред стартот на сезоната за правење ајвар – како полесно да си поминете.
Извор: Мкd-newsСекако дека правењето зимница е тешко и напорно, а за некои и досадно . Најмногу мака треба за мешањето – треба

Пронајдете не на следниве мрежи: