Видео: Ја нарекол спикерката „дебела“, а она што се случило потоа е неверојатно…

Loading...

Откако некој гледач ја навредил спикерката пишувајќи и мејл во кој ја нарекува „дебела„ водителката решила да возврати на ударот! И тоа не било како него да му се обрати пред целата јавност!За многу кратко време таа ја добила целата поддршка од јавноста и со тоа му покажала на овој несовесен гледач каде му е местото.
Слушнете како му се обрати водителката пред целата јавност…

 
За многу кратко време таа ја добила целата поддршка од јавноста и со тоа му покажала на овој несовесен гледач каде му е местото.
Слушнете к

loading...
Loading...