Видео: Ја поздрави публиката а потоа се случи вистински шок

Loading...

На овие олимписки игри кариерата ја заврши Јевгениј Плушенко. Иако беше пријавен за настап на ЗОИ Јевгениј Плушенко (31),Русинот кој се смета за еден од најдобрите лизгачи на сите времиња, само излезе на мразот ја поздрави публиката и си замина.
Зад него стојат многу златни медали.
„Мислам дека Бог кажа:Јевгениј доста со лизгање…Годините се во ред но имав 12 операции. Да одлучуваа моите години веројатно уште ќе се натпреварував. 
Погледнете го видеото!

 
Иако беше пријавен за настап на ЗОИ Јевгениј Плушенко (31),Русинот кој се смета за еден од најдобрите лизгачи на сите времиња, само излезе на мразо

loading...
Loading...