Видео: Ја прекина емисијата за да го праша камерманот дали п.днал…

Loading...

Невиден хумор кој ретко се гледа, целосно ја прекина емисијата и наместо на интервјуто се фокусираше на една мошне невообичаена ситуација… капак на се беше кога му кажа: „па отвори ја барем вратата…“ ќе ве насмее до солзи видеово…Невиден хумор кој ретко се гледа, целосно ја прекина емисијата и наместо на интервјуто се фокусираше на една мошне невообичаена ситуација… капак

loading...