Видео: Ја препознавате? Денес е вистинска секс-бомба!

Loading...

Прекрасната Скарлет Јохансон сега го има целиот свет под нозете, но не било секогаш така! Таа се помачила околу својата кариера.Имено, славната актерка таа во едно интервју откри како почетоците на нејзината кариера не биле ни малку лесни.
„Секогаш ужасно звучев на рекламите, затоа што имав длабок глас. Кога имав девет години, звучев како да сум долгогодишен пушач“-вели таа.
Но, тоа секако не бил крајот на нејзината кариера, денес таа е вистинска секс бомба. Видеото може да го погледнете на следната страна!

 

loading...
Loading...