Видео: Ја учел девојката да пука од калашников, а на крај таа за малку…

Нема играчка со оружје…На некои жени не треба да им се дава оружје на рака, кога малку подобро ќе размислиме подобро  никому да не му се дава оружје.
Погледнете како оваа жена ракува со оружје.На некои жени не треба да им се дава оружје на рака, кога малку подобро ќе размислиме подобро  никому да не му се дава оружје.
Погледн

Пронајдете не на следниве мрежи: