Видео: Потсетете се на најхумористичните реклами од К-15

Loading...

Ќе се сложите дека легендарните К-15 отсекогаш биле оригинални во својата работа. На овие реклами кои се направени во периодот од 1995 до 1996 година се уште се смееме до солзи.
Ние решивме да ве посетиме на дел од нај хумористичните реклами на сите времиња. Погледнете ги и вратете се назад во времето!
 Ќе се сложите дека легендарните К-15 отсекогаш биле оригинални во својата работа. На овие реклами кои се направени во

loading...
Loading...