Видео: Каде се може да падне секс во олимпиското село

Loading...

Видеоприлог за тоа што се случува во олимпиското село за време на Зимските олимписки игри во Сочи. Видеоприлог за тоа што се случува во олимпиското село за време на Зимските олимписки игри во Сочи. Иако се работи за пародија на светски познатиот веб-сајт за смешни измислени вести „theonion.com“, вистината и не е толку далеку имајќи предвид дека не ретко на Игрите се случуваат секс-скандали. 

 
Погледнете во видеото за што се работи: 
Видеоприлог за тоа што се случува во олимпиското село за време на Зимските олимписки игри во Сочи. Иако се работи за пародија на светски познатиот

loading...
Loading...