Видео: Кафе со вашата фотографија!

Loading...

Каков изум! Замислете, постои кафе со вашиот автопортрет.
Ланецот на тајландски кафулиња, „Let’s Caffe“ нуди оригинално кафе, но не со вкусот туку со изгледот.
Досегашните дизајни со пената на кафето, срциња, листови и сл. сега се минато. Новиот кафе тренд е портрет од оној кој го пие кафето.
Посетителите фотографијата ја ставаат во специјален принтер, а потоа истата завршува на нивното кафе.

Тајната на ова кафе е во високиот притисок кој низ ситните дупчиња на принтерот прска „боја“ на кафето и со тоа овозможуваат сликата да заврши на пената.
Голем број од задоволните посетители веќе ги споделија своите кафе-портрети на социјалните мрежи.
Погледнете како изгледа сето тоа!Каков изум! Замислете, постои кафе со вашиот автопортрет.
Ланецот на тајландски к

loading...
Loading...