Видео: КАЈ МУ БЕШЕ ПАМЕТОТ? Погледнете како овој човек го изми автомобилот во ЕДЕН потег!

Loading...

Дали размисли пред да го направи ова?Како на ова момче му дошло на идеја да го измие автомобилот на овој начин?
Претпоставуваме дека го интересирало што ќе се случи, а ако ве интересира и вас, погледнете го видеото на следната страна:

Како на ова момче му дошло на идеја да го измие автомобилот на овој начин?
Претпоставуваме дека го интересирало што ќе се случи, а ако ве и

loading...
Loading...