Видео: Кајмакоски се обидел и порано на ТВ Сител но…

Loading...

 Кајмакоски се обидел и порано на ТВ Сител но…Даниел се обидел на ТВ Сител во едно познато шоу. 
Но очигледно тогаш не останал запаметен.
Денес тој успеа да стекне огромна популарност благодарение на Х Фактор. 
Во продолжение погледнете го видеото од ТВ Сител.

 
Даниел се обидел на ТВ Сител во едно познато шоу. 
Но очигледно тогаш не ост

loading...
Loading...