Видео: Како би изгледала Skype конференција во реалниот живот

Денес Skype се користи се повеќе, за да можеме да ги намалиме трошоците за различни патувања, за да бидеме побрзи и поефикасни во својата работа, но сте се запрашале ли како би изгледала една Skype конференција во реалниот живот? Овој пример ќе ви го прикаже токму тоа.

Чудно и смешно во исто време, но исто така лесно е да се забележи дека вистинските состаноци се се уште подобри, колку и Skype да ни помага и да ни ја олеснува работата. Овој пример ќе ви го прикаже токму тоа.

Ч

Пронајдете не на следниве мрежи: