Видео: Како би реагирале вие да сте на нивно место?

Loading...

Неколку скриени камери, добро познавање на Фотошоп и неколку „жртви“ и пред вас имате одлично видео.
Токму тоа го направија и шегаџиите од Шведска. Дошле до идеа со помош на фотошоп ви реклама да внесат неколку патници кои во никој случај не очекувале дека ќе станат познати рекламни ѕвезди.
Идеата е на уметникот Ерик Јохансон и компанијата „Абода“ која своите скриени камери наскоро планира да ги пресели во останатите градови. Па затоа внимавајте можеби вие сте нивната следна жртва. Токму затоа погледнете го видеото да знаете што ве очекува…Неколку скриени камери, добро познавање на Фотошоп и неколку „жртви“ и пред вас имате одлично видео.

loading...
Loading...