Видео: Како да го преплашите својот цимер?

Погледнете каква шега може да направите на вашиот цимер и да го преплашите до смрт :)Погледнете каква шега може да направите на вашиот цимер и да го преплашите до смрт 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: