Видео: Како да направите јајце во облик на срце за „Денот на вљубените“?

Loading...

Се ближи „Денот на вљубените“, па сите сакаме да направиме нешто посебно за нашите сакани…Ако планирате да ја поминете вечерта во вашиот дом приготвувајќи му на вашиот партнер вкусна вечера, можете да ја искористите оваа идеја. Импровизирајте со храната и направете срценца од варени јајца.
Погледнете како се прави тоа…

 
Ако планирате да ја поминете вечерта во вашиот дом приготвувајќи му на вашиот партнер вкусна вечера, можете да ја искористите оваа идеја. Импровизи

loading...
Loading...