Видео: Како да објасните се за сексот на вашето дете

Loading...

Безразлика дали некогаш сте го виделе ова видео или не, заслужува да биде погледнато уште еднаш.
Човечката креативност секогаш не изненадувала, посбно кога е во прашање сексот. Но идејата како се тоа да се сведе на речиси две минутно забавно видео е за поздрав.
Уживајте во видеото кое сигурно ќе ве насмее.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Безразлика дали некогаш сте го виделе ова видео или не, заслужува да биде погледнато уште еднаш.

loading...