Видео: Како Дачиќ реагираше на голото меѓуножје

Loading...

Овој пат, една од најпопуларните српски емисии, „Невозможна мисија“, реши за своја жртва да го избере премиерот на Србија, Ивица Дачиќ.
На видеото подолу можете да ја забележите реакцијата на премиерот, кога домаќинката на емисијата ги расчекорила нозете, притоа не носејќи гаќички и јасно покажувајќи го своето меѓуножје.
Како изгледаше лицето на премиерот на Србија при еден ваков приказ погледнете сами.
 Овој пат, една од најпопуларните српски емисии, „Невозможна мисија“, реши за своја жртва да го избере премиерот на Србија, Ивица

loading...
Loading...