ВИДЕО: Како ДЕЛФИНИТЕ изведуваат ПЕРФОРМАНС? Погледнете!

Делфините се едни од оние животни кои му мислат добро на човекот, а за тоа има доста докази. Како се спријателува делфин со луѓето, а и како изведува перформанси е нешто спектакуларно за човековите очи.Сакате да се уверите дека делфините тоа го можат многу подобро од тоа што мислите? Еве ви доказ. Погледнете!Сакате да се уверите дека делфините тоа го можат многу подобро од тоа што мислите? Еве ви доказ. Погледнете!

Пронајдете не на следниве мрежи: