Видео: Како е да бидете мета на калашников?

Еве една фантазија која не можете да ја доживеете секој ден – можност да земете автоматска пушка и да ја насочите кон вашиот шеф…Еве една фантазија која не можете да ја доживеете секој ден – можност да земете автоматска пушка и да ја насочите кон вашиот шеф…
Компанијата TAC (Texas Armoring Corporation) вели дека добива голем број на прашања на регуларна база од корисници кои се прашуваат дали навистина нивните стакла се отпорни на куршуми. За да ги разубеди од сите нивни сомнежи, извршниот директор на компанијата, Trent Kimball, седна позади вакво стакло и дозволи да биде мета на AK-47, популарниот калашников…
Погледнете го видеото на GSM.mkЕве една фантазија која не можете да ја доживеете секој ден – можност да земете автоматска пушка и да ја насочите кон вашиот шеф…

Пронајдете не на следниве мрежи: