Видео: Како еден дебел обезбедувач „брка“ крадец?!

Loading...

Зарем има некаква корист од ваков чувар?!Оваа видео снимка на безбедносните камери прикажува еден ограбувач во Унгарија како „бега“ со вреќа пари.
По неколку секунди по него во кадарот влегува дебелиот обезбедувач, за кој е поверојатно дека ќе добие срцев удар отколку дека ќе го фати бегалецот.
Не може да се каже дека обезбедувачот не се труди да го фати бегалецот, но … Погледнете го видеото и се ќе ви стане јасно!

 

Единственото прашање тука е – зошто ли само вработиле ваков чувар во банката?!Оваа видео снимка на безбедносните камери прикажува еден ограбувач во Унгарија како „бега“ со вреќа пари.
По неколку секунди по

loading...
Loading...