Видео: Како изгледа еден тежок идиот зад волан?

Loading...

Како изгледа еден тежок идиот зад волан?Дефинитивно не се сите родени за возачи.. Погледнете што направи овој човек…

Дефинитивно не се сите родени за возачи.. Погледнете што направи овој човек…

loading...
Loading...