Видео: Како изгледа сцена од „Војна на ѕвездите“ без соодветната филмска музика?

Loading...

Видеото покажува како би изгледала престолната просторија од филмот „Војна на ѕвездите“, ако Лук и Хан се симнуваа по скалите да ги добијат своите медали, без притоа да биде пуштена филмската музика.  Што добивате кога ќе ја отстраните победничката музика од победничата прослава? Една бавна низа на моменти, каде што се изгледа помалку чудно. Ова видео е од Јутјуб каналот „Auralnauts“.
На следната страница, погледнете како изгледа видео од филмска сцена без никаков тон или филмска музика.

Што добивате кога ќе ја отстраните победничката музика од победничата прослава? Една бавна низа на моменти, каде што се изгледа помалку чудно. Ова

loading...
Loading...