ВИДЕО: Како изгледа животот во стан од 8 квадрати?

Дали можете да се замислите како живеете и работите во просторија што има само 8 квадратни метри? Ако не можете, погледнете како оваа девојка се снаоѓа во тој простор.Ова видео ќе ве натера да размислите малку за тоа.
Постојат секакви станови. Од салонски со преку 200 квадрати, преку двособни и едносбони станови, па до гарсониери. Но, како би реагирале кога би ви кажале дека постои стан од само 8 квадрати, во кој некој најнормало живее?
Оваа девојка ќе ви го даде одговорот, затоа што ќе видите како таа паметно го искористи просторот кој ѝ е на располагање.
Дали би можеле да живеете во ваков стан?Ова видео ќе ве натера да размислите малку за тоа.
Постојат секакви станови. Од салонски со преку 200 квадрати, преку двособни и едносбони

Пронајдете не на следниве мрежи: