Видео: Како изгледаа Нејмар, Буфон, Чави…пред да станат славни?!

Loading...

Нејмар, Буфон, Чави  и уште многу други пред да станат она што се денес – најголемите ѕвезди во фудбалот.Можеби се прашувавте како изгледаа славните фудбалери на почетокот од нивната кариера…Ова е вистинскиот момент да дознаете или пак можеби да се потсетите.  
Токму поради овие големци во фудбалот, се полнат фудбалските стадиони ширум светот.
Погледнете како изгледаа славните фудбалери години наназад.

Можеби се прашувавте како изгледаа славните фудбалери на почетокот од нивната кариера…Ова е вистинскиот момент да до

loading...
Loading...