Видео: Како изреагира еден шеик на „земјотрес“ од скриена камера!

Loading...

Во продолжение може да погледнете како еден шеик реагираа  на „земјотрес“ од скриена камера!Шеикот Фарид Ел Бејли од Тунис беше жртва на измама. Имено, тој во една емисија бил дел од скриена камера. Во одреден момент целото студио почна да се тресе. 
Водителот ги симнал слушалките и се сокрил под масата, додека шеикот останал на стол и започнал да го смирува водителот, читајќи зборови од Куранот. 
На крајот му било соопштено дека станува збор за скриена камера. Погледнете!
 Шеикот Фарид Ел Бејли од Тунис беше жртва на измама. Имено, тој во една емисија бил дел од скриена камера. Во одреден момент целото студио почна да

loading...
Loading...