Видео: Како напаѓа питон?

Loading...

Познато е дека змијата питон е една од најопасните видови на змии во светот. Питонот секогаш е подготвен за напад и никогаш не се плаши ни од големината на својот противник. 
Во овој случај противникот на питонот е крокодил, кој на секој можен начин се бори за да се спаси од страшниот напад на питонот. 
Питонот и во овој случај знае како да нападне. 

 
Погледнете ја вистинската борба за опстанок меѓу питонот и крокодилот:
Питонот секогаш е подготвен за напад и никогаш не се плаши ни од големината на својот противник. 
Во овој случај противникот на питоно

loading...
Loading...