Видео: Како нејзиниот задник стана хит?

Loading...

Нејзиниот задник се прослави неверојатно брзо дали се прашувате зошто?Kara Chase, објави видео за WorldstarHipHop во кое ги демонстрира своите способности, а нејзиното видео за многу брзо време стана вистински хит.
Не пропуштајте и погледнете го ова видео кое веруваме дека ќе ви се допадне.Kara Chase, објави видео за WorldstarHipHop во кое ги демонстрира своите способности, а нејзиното видео за многу брзо време стана вистински хит.

loading...
Loading...